Print line

POSLEDNJI SVETSKI TREND U DEKORACIJI ENTERIJERA  je nova tehnologija  štampanja digitalnih fotografija na slikarskom platnu.
LAKO I BRZO možete postići sve do čega vas mašta dovede. Od sada se na vašem zidu mogu naći printovi slika od Leonarda preko Endi Vorhola do crteža ili fotografije Vaših najdražih. Ako želite slike možete uramiti. Studio za opremu slika i ogledala RAD ARS poseduje široku paletu
CANVAS ART PRINT RADOVA. Od poznatih dela svetskih umetnika preko savremenog slikarstva motiva iz pop kulture, plakata i fotografija. Za one koji su neodlučni ili pak žele da se uvere u fantastičan efekat radova RAD ARS studio otvoren je za sve posetioce, a njihov tim stručnjaka izaći će u susret svim vašim zahtevima.
OBRADOM FOTOGRAFIJE mogu se postići razni efekti poput izgleda kao da je slika rađena u ulju, cartoon look, pop artu, ili ipak želite da zabeležite prvi korak vaše bebe ili poklonite otisak vašeg poljupca voljenoj osobi.
FORMAT NEMA GRANICA odaberite velike, male ili srednje dimenzije različitih formi diptiha triptiha, Možete takođe uramiti radove na zanimljive načine čime oni dobijaju posebnu atraktivnost i dimenziju.

JEDNOM REČJU, SVE ŠTO SLIKA MOŽE DA VAM PRUŽI!

1
2
3